Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014 in cadrul fondului ONG in Romania

 

www.eeagrants.org

Te-ai intrebat vreodata cate puncte ar obtine dosarul tau pentru o locuinta sociala?

1 Octombrie 2015

Evaluarea unui dosar pentru locuinte sociale este un proces complex care ia in calcul multe criterii. Ciar si asa, o mare parte dintre acestea pot fi evaluate in mod direct in functie de punctajele atribuite acestora de Consiliile Locale. 

In acest sens am creat un simulator care isi propune sa aduca la un loc punctajele valabile in toate sectoarele Municipiului Bucuresti, astfel incat oricine sa isi poate evalua dosarul. 

Subliniem ca acest instrument este un simaulator, iar punctajul obtinut prin intermediul sau este orientativ si nu creaza obligatii legale pentru organzatiile care implementeaza proiectul Gaseste o Casa sau pentru autoritatile locale, intrucat evaluarea acestor dosare include si o componenta contextuala cu valori diferite pentru fiecare caz in parte. 

Pana in prezent simulatorul functioneaza pentru sectoarele 1, 2, 4 si 6 ale Municipiului Bucuresti. Primariile Sectoarelor 3 si 5 nu au transmis pana in prezent informatiile solicitate in vederea realizarii formularelor aferente acestor sectoare.

Poti testa simulatorul aici.

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii
şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi
www.eeagrants.org: