Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014 in cadrul fondului ONG in Romania

 

www.eeagrants.org

Am lansat cea de-a doua versiune a raportului "Locuirea sociala in Bucuresti. Intre lege si realitate"

22 Aprilie 2016

Gaseste o Casa: Raportul "Locuirea sociala in Bucuresti. Intre lege si realitate." Versiunea 2 

  

Bucurestiul nu are o politica de locuire sociala functionala. E greu de afirmat ca are o astfel de politica in acest domeniu in general... Numarul locuintelor sociale este extrem de redus raportat la nevoi (numarul de cereri depuse), criteriile si procesul de acordare nu sunt transparente iar neclaritatile legislative provocate de suprapunerile de atributii si competente intre Primaria Generala si cele de Sector sunt reteta sigura pentru o capacitate redusa in acest domeniu.

In aceste conditii, propunem o perspectiva constructiva bazata pe analiza sistemului si pe schitarea unor recomandari, care din punctul nostru de vedere sunt necesare pentru un sistem functional si urgente pentru a putea "regla" sistemul in timp real. 

 

Studiu realizat in cadrul proiectului „Gaseste o Casa! Cresterea transparentei si accesibilitatii procesului de atribuire a locuintelor sociale", proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Disclaimer: Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014.


 

 

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii
şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi
www.eeagrants.org: