Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014 in cadrul fondului ONG in Romania

 

www.eeagrants.org

Verifica-ti sansele de a primi o locuinta!

Completeaza formularul aferent zonei tale si obtine un scor estimativ.

ATENTIE! ACEASTA ESTE O SIMULARE!

     Aceasta pagina este proprietatea Asociatiei Centrul pentru Dezvoltare Urbana si Teritoriala si nu este afiliata in nici un fel la nicio autoritate publica locala sau centrala. Utilizarea acestui formular de calcul nu are nici o implicatie asupra procesului real de alocare a locuintelor sociale.

    Aceasta pagina este o SIMULARE a procesului prin care se acorda punctajul aferent fiecarui dosar depus pentru obtinerea unei locuinte sociale.

    Prin apasarea butonului "Sunt de acord" declarati ca ati luat la cunostinta si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • Utilizarea datelor si informatiilor aferente fiecarei autoritati publice locale in domeniul locuirii sociale nu le implica pe acestea in niciun fel in procesul de simulare, iar punctajul oferit prin intermediul acestui formular nu are implicatii legale si nu creaza obligatii pentru autoritatile publice locale.
  • Obtinerea unui punctaj avantajos sau dezavantajos in urma completarii formularului nu are niciun efect asupra procesului real de evaluare a dosarului, punctajul obtinut pe aceasta pagina avand un caracter orientativ!
  • Exista situatii in care punctarea sau departajarea dosarelor se face pe criterii ce tin de contextul fiecarui dosar in parte, caz in care punctajele obtinute prin formularul online pot sa difere de cele reale, obtinute in cazul depunerii dosarului in cadrul autoritatilor locale.
  • Desi se incearca actualizarea in timp real a datelor si informatiilor din formular, acestea pot fi subiectul unor schimbari rapide realizate la nivelul autoritatilor locale.

    Pentru a continua si obtine punctajul estimativ apasati „Sunt de acord!”, in caz contrar apasati „Nu sunt de acord”.

Va multumim!

Echipa Gaseste o Casa!

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii
şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi
www.eeagrants.org: